miércoles, 23 de abril de 2008

Speleo 100 ... Sent l'espeleo

El joc de la federació Speleo100 .... Sent l'espeleo ja ha començat i que el seu tret de sortida va ser a la trobada d'espeleòlegs d'Igualada amb la presentacio per part dels organitzadors i els seus idearis i que en el primrer cap de setmana es van incriure 30 espeleòlegs.



L'Espeleo 100 ó Speleo 100 és una activitat peculiar i “no competitiva” segons idea original i organització de la Federació Catalana d'Espeleologia, amb l'objectiu de que els participants “coneguin el territori i el gran patrimoni espeleològic català”
És un repte, tal vegada un joc, per tal d'estimular la visita de cavitats distribuïdes per una bona part de les comarques catalanes. Els “concursants” cal que s'inscriguin i paguin uns 15 euros.
Reben a canvi una samarreta amb el logotip d'aquest desafiament, un diari de sortides en forma de quadern on anar-hi anotant les visites realitzades i un CD amb les fitxes i topografies de 150 cavitats.
L'interessat escull les cavitats que vol visitar i va anotant la seva data d'exploració. Cada cavitat suma de 1 a 4 punts segons criteris històrics, tècnics, dificultats d'accés i geològics. Hi haurà un procés registre per medi de la pàgina web de la FCE. Finalment a l'aconseguir 100 punts d'acord amb les bases, rebrà un trofeu honorific...

No hay comentarios: