sábado, 17 de mayo de 2008

Viaje a Portugal 8 y 9 de Diciembre del 2007.

GRAN ÈXIT DE LA SELECCIÓ CATALANA DE TPV EN ESPELEOLOGIA EN EL I MEETING INTERNACIONAL CELEBRAT A PORTUGALLa selecció Catalana de Tècniques de Progressió Vertical de la Federació Catalana d'Espeleologia va participar al I Míting Internancional de Progressió Vertical en Espeleologia celebrat els propassats dies 8 i 9 de Desembre a Alcanena (Portugal), competició organitzada per la Federació Portuguesa d'Espeleologia i l'Espeleoclub de Lisboa, Extremadura i Ribatejo.Va ser un torneig bilateral entre la Selecció Portuguesa i la Selecció Catalana d'Espeleologia. Aquesta competició va ser molt important per la Federació Catalana d'Espeleologia, doncs era el debut internacional de la seva selecció esportiva.Malgrat que el fet important era el propi debut de la Selecció, els resultats obtinguts no ho varen ser menys, ja que en el còmput de medalles, Selecció Catalana va sortir guanyadora:

Prova de Velocitat 30 metres progressió per corda, femení:
Medalla d'or i medalla de bronze (1er i 3er llocs).Prova de Circuit femení:
Medalla d'or i medalla de plata (1er i 2on lloc).
Prova de Velocitat 30 metres progressió per corda, masculí:

Medalla de bronze (3er lloc).Prova de Circuit masculí:
Medalla d'or (1er lloc)

Els components de la selecció catalana que va participar, estava integrada per 9 esportistes Jordi Camí, Juan Manuel Rodriguez, Susanna Salazar, Jordi Farriol, Javier Sànchez, Andrés Lechuga, Asunción Sànchez, Àngel Samaniego i Ignasi de Yzaguirre. L'expedició va ser encapçalada pel President de la Federació Catalana, Sr. Hilari Moreno i el vocal de competició Dr. Ignasi de Yzaguirre i realitzada amb el suport del Consell Català de l'Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).Cal destacar les victòries de Susanna Salazar en 30 metres femení, Asunción Sànchez en el duríssim circuit
i també en el circuit en Jordi Camí, que conta aquest any, les seves participacions en victòries. El campió portuguès Samuel Ribeiro, va ser intractable en la distancia de 30 metres en la que va obtenir una victòria molt important.A destacar l'excel.lent organització del Míting per part de la Federació Portuguesa i les permanents atencions que varen tenir amb la Selecció Catalana.

No hay comentarios: