jueves, 22 de mayo de 2008

Forjadors de l'Espeleologia Catalana

La Federació Catalana d'Espeleologia i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ahir varen celebrar l'acte de presentació d'un DVD segon volum de Forjadors de l'Espeleologia Catalana en aquesta ocasió dedicat a Ramón Canela, Joaquim Montoriol, Ferran Termes, Francesc Vicens i Josep M. Thomas.

Junt amb els parlaments de rigor d'en David Moner de la UFEC i en Hilari Moreno de la FCE es projectà un resum de la gravació i és lliurà una placa homenatge al quatre forjadors assistents (amb l'absència d'en Thomas per problemes de salut).El DVD segons idea original d'en Hilari Moreno i Francesc Miret, amb muntatge i composició d'en Marc Navarro, ha estat editat per FCE per distribuir-lo gratuïtament a tots els grups federats.
Dins del cofret de la pel·lícula s'acompanya un llibret de 8 pàgines amb textos d'en Francesc Miret, dels que aquí us reproduïm la semblança de cadascuns dels homenatjats.


En resúm, un homenatge merescut, i alhora una interesant inicativa destinada a preservar la memòria històrica en la veu i la imatge dels nostres predecesors.

No hay comentarios: