sábado, 6 de septiembre de 2014

PRESENTACIÓ - 'COVES I AVENCS EN CONGLOMERAT. SANT LLORENÇ DEL MUNT, L’OBAC I MONTSERRAT

Dimecres 10 de setembre,Centre Excursionista de Terrassa, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala Àngel Casanovas
Presentació a càrrec de Víctor Ferrer Rico

INFORMACIÓ DESTACADA

Aquesta magnífica publicació realitzada pel prestigiós fotògraf Víctor Ferrer, i editada conjuntament per la nostra entitat, ens mostra una visió inèdita de com són les cavitats excavades en conglomerat, en aquest cas concret, les situades a Sant Llorenç del Munt, la serra de l’Obac i Montserrat.
No cal dir que el treball realitzat pel Víctor, iniciat fa més de quatre anys, ha estat molt laboriós. El darrer any, la col·laboració de la SIS ha esta intensa i contínua i, per fi, ara podem gaudir d’una extraordinària obra fotogràfica.
L’obra consta de dos volums. El primer, de més de cent pàgines, és a tot color, amb enquadernació de luxe de tapa dura i plastificada. L’altre és d’un format més petit i d’enquadernació rústega i recull les fitxes i topografies de les principals cavitats de la zona.
En aquesta presentació en Víctor ens explicarà totes les vicissituds que li ha comportat la confecció del llibre i també ens presentarà un petit audiovisual. Al final signarà exemplars a tot aquell qui en vulgui tenir un.



No hay comentarios: