jueves, 30 de julio de 2009

Seminari d'Autosocors 2009

Estimats/des company/es,us adjunto la publicitat que s'ha imprés enguany per a la divulgació de la propera edició del Seminari d'Autosocors, la qual us agraïria que divulguessiu en els vostres propis clubs i àmbits d'influència.













Els qui heu estat seguidors de les anteriors edicions, trobareu certes novetats. Per una banda, la nova localització del centre neuràlgic del Seminari: Olesa de Bonesvalls. La bona relació que es manté amb l’Ajuntament d’aquesta població ens ha possibilitat poder millorar les condicions de l’allotjament i la manutenció que ens oferien aquest any a Cal Ganxo.
















La distància entre les parets de Can Roca i Olesa de Bonesvalls ha estat comprovada pels organitzadors del Seminari, i donada la millora de l’estat de la via d’unió entre aquests dos punts, no representa cap inconvenient ni increment substancial del temps de trajecte.Per altra banda, sense desmarcar-se gaire, la malaurada indisposició temporal del nostre benvolgut company Albert Calzada, ha propiciat que ell mateix hagi donat el relleu de l’organització al amic Jordi Cervera. Tot i no ser pas nova la seva participació, amb aquesta implicació en l'organització, s'augura que podrem assistir a la presentació de les novetats en que s'ha estat treballant darrerament, i que representen un perfeccionament de les maniobres d’autosocors ja conegudes per la majoria de nosaltres. Per tots és conegut l'estudi i experimentació d'en Jordi en quant a maniobres d'autosocors.

Atentament,Jordi Pascual
Vocal de l'Escola de la FCE

No hay comentarios: